| İlan No | 10091 |
|---|---|
| İlan Tarihi | 20 Ağustos 2026 |
| Marka | Fuse 2 |
| Sınıfı | EN B |
| Üretim Yılı | 2023 |
| Uçuş Saati | 30 |
| Alt Kilo Limiti | 90 |
| Üst Kilo Limiti | 220 |
| Renk | Turkuaz - Bordo |
| Satış Sebebi | Tandem Pilotu Olmaktan Vaz Geçtim |
| Sıfır / İkinci El | İkinci El |
| Harnes Marka/Model | Fuse Pilot Harness |
| Harnes Üretim Yılı | 2023 |
| Yedek Marka/Model | Maya Tandem Kare Yedek |
| Kask Marka/Model | Skyrunner Carbon Optik |
| Kargo | Alıcı Öder |
| Test Uçuşu İmkanı | Var |
Tandem Pilotu olmaktan vaz geçtiğim için malzeme elimde ihtiyaç fazlası olarak durmaktadır. Kesinlikle ölüdeniz yada başka bir yerde ömrünü tüketmiş bir kanat değildir. İlk sahibi benim tüm malzemeleri sıfır aldım. Şuanda sadece kanadın sıfır fiyatı 2.800 civarı uyguna veriyorum.
Satıcılar gelen soruları herkesin görebileceği şekilde ya da sadece soruyu soran kişinin görebileceği şekilde yanıtlayabilir.
Soru herkese açık yanıtlandıysa, soru-cevap özelliği kapatılmadığı/ilan yayından kaldırılmadığı sürece görünür kalır. Sadece soruyu sorana özel yanıtlandıysa yalnızca soran kişi ve satıcı görebilir.
Üyelik tarihi: 31 Ağustos 2025
Üyenin tüm ilanlarını görüntüleAldığınız malzemenin üretim yılına özellikle dikkat etmeniz önerilir. Varsa ürün üzerindeki etiketi kontrol edin veya satıcıdan üretim yılını kanıtlayıcı belge/etiket talep edin. Malzemenin güvenilir bir kişi/kurumdan teste tabi tutulmuş ve uçabilir raporuna sahip olması o malzemeye olan güveni artırır.